Corsair Vengeance CMSX32GX5M1A4800C40 Review
Deze module werkt perfect in de Ugreen NXP2800 NAS.
Pluspunten
Werkt in de Ugreen DXP2800! Snelle levering
Minpunten
Vooralsnog geen minpunten
Deze module werkt perfect in de Ugreen DXP2800 NAS. De compatibilitylist van Ugreen geeft deze niet aan, maar Google ( je beste vriend ) gaf meerdere sites aan waar deze module netjes en correct werkte.
Ik heb de module er nu ook bijna 3 weken in zitten; works like a charm. Ik draai onder andere meerdere containers in Docker ( Wordpress, MariaDB, Qbitorrent ) en wat VM's, en qua geheugen heb ik uiteraard ruim voldoende.
Installatie: Kind kan de was doen. Simpelweg de handleiding volgen; 2 schroefjes losdraaien en het klepje eraf halen. Oude module ( 8gb ) eruit; deze module erin en de NAS weer aanzetten. Geen verdere configuratie nodig.
Besteld bij Alternate; +- 21:00 's avonds besteld, volgende dag in huis via de brievenbus. Dus je hoeft ook niet per sé thuis te zijn.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een Corsair Vengeance CMSX32GX5M1A4800C40?