Imou AOV PT 5MP Review
Ik gebruik deze camera sinds enkele weken voor het gedeelte achter onze schuur, met zicht op de dieren. Ben zeer tevreden over deze camera, duidelijk beeld, bewegingdetectie en nachtfunctie.
Pluspunten
- Goede prijs/kwaliteitsverhouding
- gemakkelijk te installeren
- Duidelijk beeld
Ik heb deze camera sinds enkele weken en ben enthousiast. De camera heeft een compact formaat. Er is een duidelijke gebruikers handleiding en ik heb de camera snel en zonder problemen kunnen installeren. De camera hangt aan de achterzijde van onze schuur en heeft zicht op het achterste gedeelte van het erf en op mijn dieren. Het zonnepaneel zorgt ervoor dat de batterij opgeladen blijft. Het is wel belangrijk dat overdag veel zonlicht ontvangt om de batterij op te laden. Daarom heb ik een bewuste plek gekozen om de camera op te hangen. De camera maakte gelijk verbinding met de wifi en kon gelijk gebruik maken van de camera. De camera heeft al een sd geïnstalleerd met voldoende opslagruimte. Er zit een bewegingsmelder en een nachtfunctie op. Ik ben nog volop de opties aan t uitzoeken/proberen, zoals terugspreekfunctie, gezichtsherkenning. Maar ben nu al zeer enthousiast.
Ik denk dat er sprake is van een goede prijskwaliteitsverhouding.