MSI MAG Coreliquid E360 Wit Review
25 augustus 2025, laatste update op 25 augustus 2025, 40 views
Rapporteer
Product gekocht
De MAG CORELIQUID E360 WHITE heeft duidelijke plus- en minpunten. Aan de positieve kant is hij gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren, zelfs voor beginners. Daarnaast levert hij sterke koelprestaties terwijl hij stil blijft, en het strakke witte design geeft een moderne uitstraling aan elke pc-build. Er zijn ook enkele nadelen: je moet de koeler zelf in elkaar schroeven, wat wat tijd en geduld vraagt, en het grote formaat maakt hem niet geschikt voor alle behuizingen.
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Stille en sterke prestaties
- Strak wit design
Minpunten
- Niet meteen gebruik klaar, eerst schroeven
De MAG CORELIQUID E360 WHITE is een fantastische koeler die niet alleen krachtig en stil is, maar ook heel gebruiksvriendelijk. Ondanks dat ik zelf weinig ervaring heb met pc’s in elkaar zetten, verliep de installatie verrassend eenvoudig dankzij de duidelijke handleiding en het slimme ontwerp.
Ik gebruik deze koeler in combinatie met een Ryzen 7 7800X3D en zelfs onder zware belasting blijft de CPU koel en de koeler fluisterstil. De ventilatoren produceren nauwelijks geluid en ook de pomp hoor je vrijwel niet. Het strakke witte design geeft bovendien een mooie, moderne uitstraling aan mijn build.
Kortom: de MAG CORELIQUID E360 WHITE is ideaal voor zowel beginners als gevorderden. Het combineert hoge koelprestaties met een stille werking en een stijlvol uiterlijk. Absoluut een aanrader!