ASRock B850M Steel Legend WiFi Review
OverPowered (dedicated) SteamOS machine,
- Perfect voor dit doel
- Onboard BT niet bruikbaar.
Pluspunten
Wifi M.2. slots SteamOS compatible AM5 socket voor upgradability
Minpunten
Bluetooth
Paar maanden geleden aangeschaft voor een OverPowered (dedicated) SteamOS machine.
Ik heb de on-board Bluetooth niet aan de praat gekregen (noch gedetecteerd).
De M.2. slots zijn briljant (mijn oude steam deck) 1Tb 230 ssd draait met een M.2. extender als tweede schijf, voor € 10,- een Asus usb-500 aangeschaft voor bluetooth. (zie mijn uitgebreide guides op red dit)
Helemaal perfect voor wat ik voor ogen had (m.u.v. bluetooth, maar dat was niet het belangrijkst)
5-sterren voor SteamOS BT-support, 4,5 sterren zonder {omdat ik dagen lang de config files heb moeten aanpassen in SteamOS, dat was niet de bedoeling - echter voor de volgende: je kan mijn guide gebruiken die legt stap voor stap uit hoe je dit probleemloos aanpakt met een compatible BT-adapter
Ik heb de on-board Bluetooth niet aan de praat gekregen (noch gedetecteerd).
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een ASRock B850M Steel Legend WiFi?