€ 799,- bij EP.nl

LG F4WX851Y Review

22 augustus 2025, laatste update op 22 augustus 2025, 46 views Rapporteer
Product geleend +1

Stille, snelle en designtechnisch mooi apparaat! Veel functies en mogelijkheden zoals de LG ThinQ app! Zie mijn uitgebreide toelichting voor mijn hele review.

Pluspunten

• Modern design
  • Stille machine
  • duidelijke display

Minpunten

• Hoge prijs

De LG is een geavanceerde wasmachine met een laadvermogen van 11 kg en een centrifugesnelheid van 1360 toeren per minuut. Dit model is uitgerust met AI (Artificial Intelligence Direct Drive), een technologie die het wasprogramma automatisch aanpast op basis van het type textiel en de belading. Hierdoor wordt slijtage aan kleding verminderd en het energieverbruik geoptimaliseerd.

Belangrijke punten voor mij;
Stille motor; stille werking en daardoor ook goed te gebruiken in de avonduren.
Turbowash; in 40 minuten is je was weer schoon.
ThinQ app; je machine is te bedienen en te volgen via de LG App
Stoomfunctie; gebruiken we zelf niet veel, maar wel handig als je 'm even nodig bent voor bepaalde kleding.

De machine voelt erg solide afgewerkt en oogt kwalitatief van bouw. De uitgebreide keus in programma's maakt dat dit een divers apparaat is!

Minpunt vind ik de prijs. Ik denk dat de machine de prijs wel waard is, maar maakt wel dat deze niet voor ieder huishouden haalbaar is. Dat is jammer. Wel denk ik dat eenmalig een goede investering je wel jaren plezier kan geven van deze machine.

Heb jij ook een LG F4WX851Y?