LG F4WX809Y Review

22 augustus 2025, laatste update op 22 augustus 2025, 33 views Rapporteer
Product geleend 0

Ik ben heel erg tevreden over deze wasmachine. Het heeft veel verschillende programma's en is heel makkelijk in gebruik. Je kunt de wasmachine handmatig of via de LG thinq app bedienen. Zo kun je de was op afstand aanzetten en is het klaar als je thuis komt.

Pluspunten

• stille wasmachine
  • strak design
  • Ai programma
  • aanzetten op afstand

Minpunten

• je kunt de tijd niet zelf inkorten bij een programma

De wasmachine heeft een mooi strak design en zorgt voor een heerlijke frisse was. Ik heb de wasmachine nu 2 weken in gebruik en ben erg tevreden over de verschillende programma's en functies die de machine biedt. Daarbij maakt de wasmachine ook nog eens bijna geen geluid. De AI functie gebruik ik het meest. Dit is zo makkelijk, je stopt de was erin en de AI functie gaat detecteren op stoffen en gewicht en bepaalt daarna zelf het beste programma voor je was. De meeste duren rond een uur, voor kleding. je kunt via de app ook nog wisselen in de programma's die je kunt kiezen. Zo kun je 'm helemaal naar je eigen wens instellen. Wij zijn er in ieder geval heel blij mee.

Heb jij ook een LG F4WX809Y?