Lenovo Yoga Slim 7 14IMH9 (83CV00AUMH) Review
18 augustus 2025, laatste update op 18 augustus 2025, 240 views
Rapporteer
Testpanel
Een fijne laptop met toch best wat tekortkomingen. Het mooie OLED-scherm heeft vooral buiten veel last van reflecties, door het kleine formaat van de laptop is de accu niet zo groot en dus vrij snel leeg en de Lenovo software voegt weinig toe behalve bugs.
Met de aanschafprijs in acht genomen een prima laptop voor alledaagse klusjes, maar stel je verwachtingen niet te hoog in.
Pluspunten
- Schitterend OLED scherm
- Compact ontwerp
- Stevige kwaliteit
Minpunten
- Reflecties op scherm
- Accu vrij snel leeg
- Lenovo software
- Geen "wauw"-factor
3 van 5 sterren (Voldoende)
De Lenovo Yoga Slim 7 mogen testen. Het is een mooie, kleine laptop met een prachtige beeldkwaliteit dankzij het OLED-display. Wat direct ook een nadeel naar voren brengt, want net als bij OLED-televisies heeft het scherm vrij veel last van reflectie. Vooral bij scherp daglicht is dit storend.
Wat verder opvalt is de Lenovo software, die voor mijn gevoel niet veel toevoegde maar bijvoorbeeld wel al direct een update had die maar niet wilde lukken, waardoor er altijd een onoplosbare melding bleef. Less is more, Lenovo.
Voor dagelijkse taken en ook voor gaming vond ik de laptop prima. Wel merkte ik dat de accu al snel aan de lader moest.
Al met al is dit geen laptop die ik zelf snel zou kopen, maar vond ik hem ook niet slecht genoeg om af te raden. Een mooie middenmoot laptop. Vooral softwarematig heeft Lenovo wat stappen te zetten om er een fijn apparaat van te maken.