Crucial RealSSD C300 2.5" 256GB Review
1 maart 2011, laatste update op 1 maart 2011, 42 views
Rapporteer
Ik heb de RealSSD hier ongeveer een jaartje in mijn Mac Pro hangen en hij doet het gewoonweg uitstekend. Momenteel heb ik nog geen minpunten ervaren. Enkel een enorme boost t.o.v. mijn vorige, standaard harde schijf. Als je een Mac Pro hebt met standaard schijf, doe jezelf dan een enorm plezier met één van deze jongens.
Ik heb ook de indruk dat deze schijf veel minder / geen last heeft van de kleine hickups ( beachball voor een enkele seconde ) die ik wel ervaar op m'n Macbook Pro icm een Intel X-25M ( 80 GB ). Daarbij wil ik wel opmerken dat de Macbook als dev machine gebruikt wordt ( Flash Builder, Ruby On Rails ) en dus een ander gebruik kent.
De Mac Pro machine wordt enkel gebruikt als DAW ( Ableton Live met NI Komplete ).