€ 119,- bij EP.nl

Imou AOV PT 5MP Review

15 augustus 2025, laatste update op 15 augustus 2025, 31 views Rapporteer
Product geleend +1

Ik vind de AOV PT 4G camera een handig beveiligingsapparaat voor thuis. Het is fijn dat hij 4G ondersteunt, zodat ik overal live beelden kan bekijken, al is dit niet gratis. De bewegingsdetectie en meldingen werken goed en het nachtzicht is duidelijk. Installatie was eenvoudig en opnemen op SD-kaart of cloud gaat makkelijk. Minder handig vind ik dat de camera binnen niet goed werkt, het beeld niet te draaien is en de lampen ’s nachts automatisch aangaan. Voor de prijs is het een goede camera.

Pluspunten

• Eenvoudige installatie

Minpunten

• 4G niet gratis
  • Niet voor binnen
  • Geen beeld draaien

Ik vind de AOV PT 4G camera een goed beveiligingsapparaat voor thuis. Ik vind het fijn dat de camera werkt met 4G, zodat ik overal live beelden kan bekijken zonder wifi of bluetooth, al is dit helaas niet gratis. De bewegingsdetectie en meldingen werken goed; ik word meteen gewaarschuwd bij activiteit. Ik vind het nachtzicht ook handig, want de camera ziet ook ’s nachts alles duidelijk. Het installeren was eenvoudig en ik vind het praktisch dat ik kan opnemen op een SD-kaart of in de cloud. In de app kun je aangeven dat de camera ook binnen gebruikt mag worden, bijvoorbeeld in een babykamer, maar dit werkt niet goed. Het beeld kan niet worden gedraaid, dus de camera moet aan de muur hangen. Ook kun je de bewegingsdetectie niet volledig uitschakelen en ’s nachts gaan de lampen aan, wat vervelend kan zijn, zowel binnen als buiten. Maar over het algemeen vind ik het een goede camera voor deze prijs.

Heb jij ook een Imou AOV PT 5MP?