Nog niet. We zijn heel erg twijfelen om de Jura volautomaat bij een beunhaas te laten maken, en nog even die te gebruiken om beter onderzoek te doen. Ik heb wel al gekeken voor de Gaggia prijzen, maar als je al een wilt met de simpele maar naar mijn mening essentiele mod PID sensor ben je echt al veel kwijt. Je moet ook goed opletten met welk model je pakt. De pro 2019 bijv is niet zo fijn, heeft meer dan 15 bar druk, wat echt te veel is. De Classic Pro E24 is out of the box heel goed, maar kost 499 euro. Wie weet hoe duur die gaat worden met mods er bij. Dus ik ga nog onderzoek doen, en hopelijk nog een redelijk bedrag terugkrijgen voor de Bambino. De koffie is lekker, heel lekker. Veel lekkerder dan uit mn Jura. Bouwkwaliteit en het enorm trillen zijn minpunten. Zelfs met een weegschaal er onder met rubberen anti slip mat er op trilt je kopje weg. Als je daar mee kan leven, en je wilt de machine niet langer dan 4 jaar gebruiken, is het nog wel te overwegen. Je krijgt er veel accessoires voor van topmerken als Normcore.
Die Lelit ga ik ook eens checken, als die out of the box alles goed heeft, is dat een hele goede optie in mijn budget.
Als je zelf onderzoek wilt doen kan ik je ook refereren naar de tier list met veel informatie van Lance Hedrick:
[Reactie gewijzigd door Borgia op 28 augustus 2025 12:50]