Xiaomi Smart Band 10, Zwart Review
14 augustus 2025, laatste update op 14 augustus 2025, 386 views
Rapporteer
Product gekocht
De Mi Fitness app is zo'n enorme stap terug ten opzichte van de zepp life app, dat dit mooie stukje hardware voor mij niet voldoet helaas. Let dus even goed op als je van een mi band < 8 komt icm Zepp Life: de nieuwe software werkt een stuk minder goed en doet in mijn geval niet wat ik ervan verwacht.
Pluspunten
- Batterij gaat lang mee
- Goed leesbaar
- Niet duur
Minpunten
- Mii fitness is echt een drama
- Synchroniseert geen stappen/hartslag zonder activiteit
- Als je van een ouder model komt, valt de app enorm tegen
2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb naar volle tevredenheid een mii band 6 gebruikt, totdat het scherm er letterlijk vanaf viel .. anders had ik 'm nog om. Die was ooit 35 euro en deed precies wat ik wilde icm de zepp life app: stappen en hartslag synchroniseren en als ik sport (hockey/fitness) die activiteit vastleggen, zodat ik aan het einde van de dag in google fit zie of ik een beetje m'n best heb gedaan.
Nu denk ik dat de 10 dat allemaal ook heel goed kan, maar door de nieuwe mi fitness app, is dat niet mogelijk. Synchroniseren gaat mis, hartslag en stappen syncen niet goed en hartslag en stappen syncen alleen als je een activiteit hebt gestart. Ik wil graag dat mijn stappen van het station naar huis ook gewoon worden geteld zonder een activiteit te starten op het horloge.
Ik heb er nu twee avonden mee zitten rommelen en ik krijg het gewoon niet werkend. Daarom gaat deze retour. Echt zonde, want hij voelt en ziet er een stuk beter uit dan de 6.
Denk dus even goed na voordat je deze aanschaft, mogelijk ben je net als ik op zoek naar dit soort basale functies in een fitness tracker en kan je beter verder kijken naar een andere.