€ 1.249,- bij bol

ASUS Vivobook S16 OLED S5606CA-RI152W Review

14 augustus 2025, laatste update op 14 augustus 2025, 131 views Rapporteer
Testpanel +1

Wat een fijne dunne en lichte laptop. Werkt zoals je verwacht van een nieuw model. Is simpel in te stellen, snel en makkelijk in gebruik.
Kan veel tegelijk aan zoals meerdere tabbladen en programma's. Ook installaties duren niet lang en de accu gaat een behoorlijke tijd mee, ideaal als je hem niet op 1 plek gebruikt.

Pluspunten

• scherp beeld
  • mooi dun model
  • lichtgewicht
  • snel
  • gemakkelijk in gebruik
  • gezichtsherkenning

Minpunten

• weerspiegeling beeldscherm
  • geen touchscreen

Bij het uitpakken was ik gelijk al verbaast dat hij zo dun en licht is. Zeker een pluspunt als je hem veel onderweg meeneemt. Het scherm is mooi groot, haarscherp en het licht is niet vervelend aan je ogen, ook niet als het wat donker om je heen is.

Het in gebruik stellen was zo gebeurt, de stappen worden duidelijk uitgelegd, dus ook voor de minder technische mensen is dit een eitje. Ik wist niet dat er gezichtsherkenning op laptops bestond dus dat vond ik een leuke bijkomstigheid.

Een grote game spelen met op de achtergrond meerdere openstaande programma's, een muziekje draaien en tegelijkertijd nog nieuwe dingen installeren ook, het kan allemaal met deze laptop. Ook het schakelen tussen programma's gaat moeiteloos, heel prettig als je ontspanning en werk wilt afwisselen.

Mijn oordeel is dat dit een hele fijne laptop is. Geschikt voor thuis maar ook voor op het werk. Ook zeer een goede optie voor een gezin om samen te delen.

Heb jij ook een ASUS Vivobook S16 OLED S5606CA-RI152W?

He NikaLira,

Welke games heb je erop gespeeld? Ik ben wel benieuwd hoe hij performt met games..