€ 629,- bij Amazon.nl Marketplace

Redmagic 10 Pro, 12GB ram, 256GB opslag Zwart Review

13 augustus 2025, laatste update op 13 augustus 2025, 111 views Rapporteer

Uitstekende telefoon voor weinig geld. Specs zijn indrukwekkend en de batterij is gigantisch. De software is alleen niet zo gepolijst en de camera's zijn matig.

Pluspunten

• Uitstekende specs
  • Uitstekende accu
  • Goedkoop

Minpunten

• Software matig
  • Camera matig

De specificaties van deze telefoon zijn uitstekend. Supersnelle processor, gigantische accu, de batterij gaat meestal meerdere dagen mee, en dat voor een prijs waar je normaal maar de helft voor krijgt.

Heeft ook een game functie die mij niet interesseert want ik game niet op mijn telefoon. Ik vind het vooral een beetje hype functies die leuk zijn als je er interesse in hebt maar de meeste mensen hebben die "game zone" met alle extra gadgets en software om bijvoorbeeld je CPU te overclocken en de fan te besturen.

De software is een leuk idee, maar niet zo mooi gepolijst. Het is gewoon Android maar dan heeft Redmagic er net iets zelf van gemaakt en dat is gewoon niet helemaal netjes afgerond. Heb ook een paar bugs gespot die best wel basis zijn en die je niet zou verwachten in flagship telefoon, zoals dat de screenshot gesture niet meer werkt. Zijn geen hele vervelende dingen, maar daardoor voelt het soms dan niet als een echte flagship.

Camera is matig, is een bewuste keuze geweest want daardoor is die telefoon wel helemaal plat. En de selfie camera zit verstopt en zul je meestal dus niet zien. Foto's van de selfie camera zijn daardoor niet zo scherp.

Hij heeft ook een ventilator. Ik vind het zelf een grappige toevoeging maar ik gebruik hem niet.

Al om al, supergoede specs voor relatief weinig geld, gemaakt voor gamers maar werkt ook prima voor normaal gebruik, zeker dankzij de grote batterij.

Heb jij ook een Redmagic 10 Pro, 12GB ram, 256GB opslag Zwart?