€ 59,90 bij bol België

HP 720 Multi-Device Rechargeable Wireless Keyboard, Qwerty EU Review

11 augustus 2025, laatste update op 11 augustus 2025, 54 views Rapporteer

Het HP 720 toetsenbord is compact, stil en veelzijdig, met handige dual-mode connectiviteit en oplaadbare batterij. Minpunten zijn het ontbreken van toetsenbordverlichting en een vergrendelbare Fn-toets. Ideaal voor wie een nette werkplek wil zonder in te leveren op comfort.

Pluspunten

• compact formaat
  • dual connectiviteit
  • muis stille toetsen
  • oplaadbaar

Minpunten

• geen toetsenbord verlichting
  • FN toets niet vergrendelbaar

Sinds vier weken gebruik ik het HP 720 Dual-Mode Rechargeable Wireless Keyboard en het heeft me aangenaam verrast. Het compacte formaat maakt het ideaal voor een opgeruimde werkplek, terwijl de prestaties absoluut niet onderdoen voor grotere modellen.
Wat positief opvalt is de dual-mode connectiviteit. De mogelijkheid om te schakelen tussen Bluetooth 5.0 en 2.4 GHz draadloos (met meegeleverde dongle) is bijzonder handig. In ons huishouden, waar meerdere laptops worden gebruikt, is het eenvoudig om snel te verbinden met verschillende apparaten. Ook de oplaadbare batterij via USB-C is een pluspunt. Hoewel ik de beloofde zes maanden gebruiksduur nog niet heb kunnen testen, is het prettig dat het toetsenbord niet afhankelijk is van losse batterijen.
De toetsen voelen aan als die van een laptop en typen gaat soepel en geruisloos. Daarnaast zijn de extra sneltoetsen voor onder andere Copilot, volume, helderheid en media een fijne toevoeging die het werken efficiënter maakt.
Toch zijn er ook enkele minpunten. Zo ontbreekt een vergrendelbare Fn-toets, waardoor je voor functies zoals helderheid of volume telkens twee toetsen moet gebruiken. Dat is op den duur onhandig. Ook is er geen toetsenbordverlichting aanwezig. Voor wie vaak in minder verlichte ruimtes werkt, is dit een gemis. In dat geval is het HP 975-model een beter alternatief.
Ondanks deze nadelen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop. Het toetsenbord biedt veel gebruiksgemak en is een waardevolle aanvulling op mijn werkplek. Een aanrader voor wie op zoek is naar een compact, stil en veelzijdig toetsenbord.

Heb jij ook een HP 720 Multi-Device Rechargeable Wireless Keyboard, Qwerty EU?