€ 848,- bij Plasmavisie

LG QNED82 (2025) 65" Zwart Review

11 augustus 2025, laatste update op 11 augustus 2025, 17 views Rapporteer
Product geleend 0

Pluspunten

• Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Kleuren
  • Goed beeld ook op 65 inch

Minpunten

• Contrast
  • Geluid

Heb deze tv getest omdat ik benieuwd was naar het formaat en ik ben om, 65 inch, heerlijk, echt een thuisbioscoop ervaring. Ik vergelijk de geteste Tv met mijn huidige 55 inch oled tv. De geteste tv wint het op formaat maar mijn oled op contrast.

Het geluid van de geteste Tv viel wat tegen maar met een soundbar of speaker is een mooie bioscoopervaring thuis te creëren. De interface heeft zich de laatste drie jaren super doorontwikkeld. De TV had ik in 10 minuten ingesteld. Vervolgens kan je echt alles nog afzonderlijk naar je eigen wensen instellen.

Live TV is volledig geïntegreerd in de apps en de TV neemt zonder problemen zijn plek in het LG ecosysteem. Interactie met afstandsbediening en mobiele telefoon is top.

De nieuwste technologie zorgt voor mooie kleuren. Ook het zwart wordt nu steeds beter zwart. Oled geeft meer contrast maar heeft een veel hogere prijs.

Conclusie: Wil je een thuisbioscoopervaring en pep je het geluid een beetje op dan is het een prima koop. Mooie TV voor een prima prijs

Heb jij ook een LG QNED82 (2025) 65" Zwart?