HP 720 Multi-Device Rechargeable Wireless Keyboard and Mouse Combo, Qwerty NL Review

9 augustus 2025, laatste update op 9 augustus 2025, 29 views Rapporteer

Ik ben blij met het soepele gevoel van het toetsenbord, de muistoetsen zijn stil en maken typen gemakkelijker. De draadloze functie zorgt ervoor dat de bedrading efficiënt en netjes blijft. Het is fijn om toetsenbordknoppen te hebben die zowel voor Mac als Windows werken. Ik denk alleen dat het mogelijk is om slechts twee apparaten in de draadloze modus te verbinden

Pluspunten

• glad gevoel
  • stille toetsen
  • multitasking

Minpunten

• slechts twee laptops om aan te sluiten

Ik was op zoek naar een draadloze toetsenbord- en muisset die zowel op Mac als Windows werkt. Ik werk op beide systemen en heb twee apparaten. Ik werk dagelijks op mijn Windows-computer en privé op een Macbook. De fijnste eigenschap van het toetsenbord en de muis is de mogelijkheid om tussen twee apparaten te schakelen en de knoppen voor zowel Mac als Windows te gebruiken. Het zou handiger zijn geweest om een extra apparaat aan te sluiten, voor het geval dat er een ander apparaat wordt gebruikt. Wat echter wel fijn is aan de set, is de afwerking in neuraalgrijs materiaal, het lichte gewicht, de zachte toetsen en de stille toetsen.

Heb jij ook een HP 720 Multi-Device Rechargeable Wireless Keyboard and Mouse Combo, Qwerty NL?