€ 164,- bij bol Plaza

MSI MPG A850GS PCIE5 Review

8 augustus 2025, laatste update op 8 augustus 2025, 51 views Rapporteer

Een goede maar dure voeding met msi looks.

De psu heeft extra'tjes en een premium feel.

Goed verpakt.

Pluspunten

• Msi looks
  • Zero fan mode
  • Fully modular
  • Verpakking

Minpunten

• bijgeleverde kabelzak
  • Prijs

De zwarte psu ziet er niet alleen mooi en premium uit maar voelt ook zo, de typische msi elementen zijn ook terug te vinden. Hun draken logo, mpg logo en strepen.

De batterij werkt en heeft een silent mode waardoor de fans stoppen met blazen bij lage load. Ook staat op de voeding zelf waar de kabels moeten en zijn ze modulair, dit betekent dat kabels die je niet gebruikt je gewoon in de doos kan opbergen. De prints op de psu zorgen voor een makkelijke installatie zonder een handleiding te moeten raadplegen.

Voor de kabels is er een zakje, dit voelt en oogt niet premium, maar in mijn gebruik leg ik de kabels die ik niet gebruik gewoon terug in de doos. Het zakje is dus een overbodige luxe in mijn ogen.

De prijs is wel iets hoger dan andere competitie. Er zijn andere modellen met gelijke performance en lagere prijs. Voor deze hogere prijs krijg je dan wel natuurlijk enkele quality of life features. Voorbeelden zijn de modulariteit en silent mode, maar ook de premium kabels en de indicatie of je de gpu kabel volledig hebt ingestoken.

Voor mensen die verpakking en verzending belangrijk vinden. Hij komt aan in een mooie doos met een premium look, met rond de psu op maat gesneden moes, de kabels zitten verpakt in een zak die op zijn beurt nog is ingepakt in plastic. Ook zit er zo'n korrelzakje in de doos om vocht op te nemen.

De psu heeft Japanse capacitoren (superieur volgens het internet), A rating op de psu tierlist en een 80+ gold certificaat.

De psu is dus voor mensen die een premium look en feel voeding willen met wat kleine extra's en daar ook iets meer willen voor betalen.

Heb jij ook een MSI MPG A850GS PCIE5?