€ 871,20 bij Expert

LG QNED86 (2025) 65" Zwart Review

7 augustus 2025, laatste update op 7 augustus 2025, 30 views Rapporteer
Product geleend +1

De TV is groot maar ziet er toch strak en stijlvol uit dankzij de simpele voet. Als je hem wilt ophangen moet je wel zelf nog een beugel erbij kopen. De afstandsbediening is simpel, maar daardoor juist heel fijn in gebruik. Je kunt hem ook gebruiken als een soort muis om makkelijk door de apps te scrollen. Even wennen in het begin, maar daarna werkt het echt soepel.
De beeldkwaliteit is top; mooie kleuren en een vloeiend beeld. Apps openen snel en het schakelen gaat zonder haperingen. Streamen vanaf telefoon werkt goed.
Het geluid is verrassend goed en veel beter dan andere TV’s die ik eerder heb gehad. Aan een filmfan zou ik een soundbar aanraden maar het is zeker geen must. De tv heeft een hoge framesnelheid.
Ik heb ook geprobeerd om de AI-functies te gebruiken, maar dat werkte nog niet helemaal lekker. Al met al zeker een aanrader!

Pluspunten

• Hoge frame snelheid
  • Makkelijk te bedienen
  • Goede beeldkwaliteit
  • Top geluid

Minpunten

• Ai snapt niet altijd wat je bedoelt
  • Geen ophangbeugels

De beeldkwaliteit is top; mooie kleuren en een vloeiend beeld. Apps openen snel en het schakelen ertussen gaat ook zonder haperingen. Ik gebruik de TV zelf vooral om realityshows en series te streamen vanaf mijn telefoon en dat werkt heel makkelijk.
Het geluid is verrassend goed. Veel beter dan bij andere TV’s die ik eerder heb gehad. Als je echt een filmfan bent, zou ik wel een soundbar aanraden voor nog beter geluid maar het is zeker geen must.
Mijn broertje gebruikt de TV vooral om te gamen en hij was erg te spreken over hoe soepel alles werkt en hoe makkelijk het installeren ging. De hoge framesnelheid viel hem ook positief op.

Heb jij ook een LG QNED86 (2025) 65" Zwart?