AOC Gaming U27G4R Zwart Review
Super helder en strakke game monitor
Pluspunten
- Veel opties op het beeldscherm zelf
- Mooie beeldkwaliteit
- Strak design
- Goede prijs/kwaliteit
Minpunten
- USB aansluitingen lastig te bereiken
Het in hoogte te verstellen van het beeldscherm is handig, ik maak gebruik van 2 schermen met mijn pc, maar 1 is niet in hoogte verstelbaar, dus daardoor is het makkelijk als er 1 in hoogte te verstellen is. Ook het gat in de poot van de standaard is prettig, zo kan je netjes de bekabeling wegwerken.
De USB aansluitingen op het beeldscherm zijn i.m.o. alleen handig als je maar 1 beeldscherm gebruikt, met 2 of meer monitoren is er moeilijk bij te komen. Maar wel handig dat de aansluitingen aanwezig zijn.
Sta echt versteld van deze AOC game monitor! Wat een fantastisch beeldkwaliteit, graphics en latency. Helaas gaat mijn videokaart niet verder dan een resolutie van 3840x2160 met 160hz, dus zijn volledige potentie heb ik helaas niet kunnen beoordelen... Maar met mijn maximale instellingen zien de games er ook prachtig uit en het speelt mega vloeiend!
Qua instellingen op deze monitor zelf is de keuze reuze, ontzettend veel opties om het beeldscherm naar eigen smaak in te stellen.
Voor zo'n game monitor is de prijs/kwaliteit meer dan prima. AOC is een gerenommeerd beeldscherm merk, dus deze prijs is echt te doen.