€ 848,- bij Plasmavisie

LG QNED82 (2025) 65" Zwart Review

30 juli 2025, laatste update op 30 juli 2025, 25 views Rapporteer
Product geleend +1

Het beeld is zeer goed en mooi. Lichtinval maakt het kijken iets lastiger maar is goed te doen. Beeldbewegingen zijn snel te noemen. Wat de kijker als uniek ervaart.
Bij installatie van een streamingdienst werd gelijk gevraagd of ik een hogere resolutie van mijn films wilde.

Installatie van verschillende streamingdiensten en apps is makkelijk en daarna in het menu te verplaatsen onder bijvoorbeeld; favorieten. Snel overstappen tussen "live" tv of overstappen naar een app. Dit gaat zo soepel en makkelijk.
Tijdens installatie van een externe speaker had ik even niet in de gaten dat ik naar het geluid van de televie luisterde. Verbazingwekkend goed geluid.

Als je overstapt van een 10 jaar "oude" televisie is dit een waar genot. Makkelijk te bedienen met 1 afstandsbediening. Als homey gebruiker had ik gehoopt, homey te kunnen aansturen via deze televisie, maar daar ben ik (nog) niet uit. Andersom lukt zeer goed.

Pluspunten

• geheel zwart
  • zeer mooi beeld
  • makkelijk in gebruik
  • 1 afstandsbediening voor al het gebruik
  • zeer fijn om te koppelen met Google account

Minpunten

• wennen aan de afstandsbediening
  • drukke thuispagina (kan je zelf aanpassen)

Zeer makkelijk te bedienen televisie die uitstekend reageert op wat de kijker wil (wel even wennen aan de afstandsbediening). Zeer leuke toevoeging is koppeling met Google, homey en Alexa.
Dingen als screenshot op de televisie als de deurbel gaat is hierdoor mogelijk.

Zeer goed beeld met een mooi formaat. Het geluid vond ik in eerste instantie vergelijkbaar met mijn soundbar. Maar vooral de snelle processoren waardoor je graag met de televisie "speelt".
De televisie is geheel zwart. Even wennen omdat mijn vorige rvs was.

Heb jij ook een LG QNED82 (2025) 65" Zwart?