€ 189,- bij ALTERNATE.nl

Gigabyte B850 GAMING X WIFI6E Review

19 juli 2025, laatste update op 19 juli 2025, 197 views Rapporteer
Product gekocht 0

Dit moederbord is van hoge kwaliteit voor een mooie prijs, de heatsinks en het hele moederbord voelen stevig. Ik vind de ledverlichting persoonlijk een beetje overbodig, maar die kan je helemaal aanpassen via de gigabyte software. De software kan je ook gebruiken om de argb aan te passen van de apparaten die in de argb poorten zitten. Het moederbord presteert goed en ik kon heel makkelijk de ram overclocken.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Mooise Heatsinks
  • Led verlichting aanpasbaar

Minpunten

• led verlichting is overbodig

het was heel fijn bouwen met dit moederbord, het enige nadeel was dat ik voor mijn CPU cooler argb kabels had maar de argb poorten zitten helemaal onderaan en toen lukte me het bijna niet om mijn kabels daar te krijgen. De led verlichting die je ook op de foto ziet van het moederbord bestaat uit vier kleine lampjes die onder de heatsink zitten. Op de foto zijn ze blauw maar via de gigabyte control center app kan je de kleur van de lampjes aanpassen en je kan in die app ook de kleur van alle andere aangesloten argb apparaten aanpassen. in de software kan je heel gemakkelijk bios updates, software of drivers installeren. Het was wel vervelend dat er dan automatisch heel veel software aangevinkt is die ik helemaal niet hoef te hebben. ik heb de m.2 slots zelf niet gebruikt maar de heatsink en de slots zelf zien er veelbelovend uit.

Heb jij ook een Gigabyte B850 GAMING X WIFI6E?