€ 128,- bij Coolblue.nl

Philips 7000-serie High-speed HR3760/10 Review

11 juli 2025, laatste update op 11 juli 2025, 703 views Rapporteer
Product gekocht 0

Deze Philips blender biedt goede blendprestaties en handige voorgeprogrammeerde standen, maar de bouwkwaliteit schiet tekort. De kunststof ring waarin de messen worden geplaatst is kwetsbaar en brak tweemaal binnen korte tijd, ondanks zorgvuldig gebruik. Zonder deze ring is de blender onbruikbaar. Het lijkt op een ontwerpfout, zeker omdat Philips het onderdeel los verkoopt maar weigert het afzonderlijk te vervangen bij defecten. De klantenservice (Versuni) laat te wensen over: trage communicatie, omslachtige retourprocedures en een onvolledige terugbetaling maken de ervaring frustrerend. Al met al is het een goed presterend apparaat met een zwak ontwerp en teleurstellende service.

Pluspunten

• Veel vooraf insgestelde standen
  • Blendt vrijwel alles

Minpunten

• Slechte bouwkwaliteit
  • Enorm veel geluid

2 van 5 sterren (Slecht)
We hebben deze blender 1,5 jaar in ons bezit gehad, de blender heeft veel vooraf ingestelde opties voor het blenden van diverse producten. Het apparaat blendt goed, daarover weinig te klagen. Hooguit dat de blender een enorm kabaal maakt als je hem aanzet!

De bouwkwaliteit laat wel te wensen over. De ring waar de blendmessen in gaan zijn van plastic.
Ondanks dat wij hier voorzichtig mee omgaan, is deze vrij snel gebroken.
Zonder ring, kan je niets met de blender.

Philips (eigenlijk Versuni) support laat te wensen over. Na het retourmelden en terugsturen van de defecte ring, werd deze doodleuk weer terug gestuurd. Nee, de gehele blender en alle associates moeten worden opgestuurd. Na terugsturen van alle spullen ontvingen we een nieuwe blender.
Nog geen jaar later was het weer raak en de tweede ring brak ook. Het lijkt een ontwerpfout te zijn.
Het gekke is dat Philips op hun website deze gewoon los verkoopt voor €31,99 maar weigert om alleen dit onderdeel te vervangen. Tweede blender ook in zijn geheel opgestuurd, om vervolgens na 1,5 maand te horen dat ze de blender niet meer op voorraad hebben en we ons geld terug krijgen. Ook het refund proces liep stroef, waarbij we het bedrag excl. BTW retour ontvingen.
Geen Philips blender meer voor ons, een ontwerpfout kan gebeuren maar zorg dan op zijn minst voor een goede en duurzame afhandeling.

Heb jij ook een Philips 7000-serie High-speed HR3760/10?