Logitech MX Creative Console Grafiet Review
10 juli 2025, laatste update op 10 juli 2025, 81 views
Rapporteer
Product gekocht
De Creative Console is natuurlijk een leuke gadget, maar ik ben positief verrast door de mogelijkheden die het apparaat biedt.
Pluspunten
- Beide apparaten apart te gebruiken
- Hele goede software
- Uitgebreid/volledig aan te passen
De software 'Logi Options+' is zeer gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden om de Console in te stellen. Ik heb de Console direct bij Logitech besteld met een goede korting erop, de adviesprijs is wel flink. Het kost wel aardig wat tijd om de Console naar eigen wensen in te stellen (voor elke applicatie). Voor Adobe software en Figma zijn er al standaard profielen beschikbaar, voor andere applicaties kan je zelf profielen maken. Er is ook een goede integratie met Spotify (bijvoorbeeld nummer opslaan naar 1 van je bestaande playlists). Ik ben begonnen met wat profielen aan te maken voor standaard applicaties zoals Office en ook Ableton. Als je een programma opent met 1 van de knoppen, wordt daarna direct het profiel van dat programma geladen, dat werkt erg goed. Ook kan je de twee apparaten los van elkaar gebruiken, als je veel moet scrollen of zoomen gebruik je de dialpad, voor shortcuts de keypad.