€ 1.949,- bij ALTERNATE.nl

Gigabyte Aero X16 2WHA3EEC65AP Review

8 juli 2025, laatste update op 8 juli 2025, 176 views Rapporteer

Ik heb deze laptop gekocht voor mijn studie artificiële intelligentie (en natuurlijk ook om te gamen wanneer ik eigenlijk studeren moet). en ik kan met veel tevredenheid zeggen dat deze laptop aan beiden mijn behoeftes voldoet. ik kan makkelijk mijn modellen trainen en zonder lag spellen als beamNG drive op max settings spelen. het toetsen bord voelt fijn aan en typt lekker, maar het plastic is hier wel een beetje zwak en buigt naar binnen als er hard op word gedrukt. de laptop heeft een mooi desing en lijk niet op zo een baksteen van een laptop als dat vele andere game laptops doen. veder is het enige echt comentaar wat ik kan geven is dat de ports een beetje ver aan de voorkant zitten. al met al ben ik eigenlijk alleen maar positief over deze laptop en raad ik hem zeker aan

Pluspunten

• mooi dun desing
  • zeer krachtig
  • toetsenbord typt zeer fijn

Minpunten

• het plastic bij het toetsen bord is best wel buigend
  • ports beetje ver aan de voorkant

Heb jij ook een Gigabyte Aero X16 2WHA3EEC65AP?

hoi, ik ben een eerste jaar DSAI student en ik was benieuwd of u deze laptop met een RTX5060 zou aanraden voor de studie. de eisen volgens de universiteit was een "modern medium cpu" en een " modern gpu (if possible cuda capable, not high end").

Zou u zeggen dat deze laptop een goede keus is voor een AI studie en een evt engineering studie?