€ 101,52 bij CAPS

Jonsbo TK-3 White Review

5 juli 2025, laatste update op 5 juli 2025, 117 views Rapporteer

Stijlvol, solide en verrassend praktisch

Pluspunten

• Schitterend uiterlijk
  • Gebogen glas is erg sjiek
  • Goede bouwkwaliteit
  • Gemakkelijk in te bouwen
  • 2x USB-A en USB-C aan de voorzijde
  • Stoffilters eenvoudig uitneembaar
  • Veel airflow
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

• Niet bijzonder veel uitbreidingsmogelijkheden voor HDD's of SSD's

Ik gebruik de Jonsbo TK-3 White nu sinds december vorig jaar en ik ben er nog steeds erg tevreden over. Deze behuizing valt direct op door zijn schitterende uiterlijk: het gebogen glas aan de voorkant geeft de case een luxe uitstraling die je zelden ziet in deze prijsklasse. Het design is strak en modern, perfect voor wie een mooie showcase-build wil neerzetten.

De bouwkwaliteit is uitstekend. De materialen voelen stevig aan en het geheel is netjes afgewerkt. Het systeem was bovendien erg gemakkelijk op te bouwen, ook voor een first-time builder zoals ik. Daarnaast is het fijn dat zowel USB-A als USB-C aansluitingen aanwezig zijn aan de voorzijde; dat blijft toch erg praktisch ondanks dat er natuurlijk steeds meer in de cloud gewerkt wordt. De stoffilters zijn ook makkelijk uitneembaar.

De airflow is wat mij betreft ook prima in orde, ik heb er zelf 10 120mm fans inzitten met een 360mm radiator in een pull configuratie. Drie fans onder de videokaart is ook pull. Resterende vier fans zijn push waardoor met een beetje tweaken de boel goed in balans is.

De uitbreidingsmogelijkheden voor HDD's en SSD's zijn beperkt, dus als je veel HDD opslag wilt inbouwen is dat iets om rekening mee te houden. Voor de meeste moderne builds is het echter ruim voldoende omdat tegenwoordig opslag bijna alleen maar via de M2 aanslutiingen op het moederbord geinstalleerd wordt.

Heb jij ook een Jonsbo TK-3 White?