Samsung Galaxy Ring, Maat 12, Zilver Review
3 juli 2025, laatste update op 3 juli 2025, 101 views
Rapporteer
Product gekocht
De ring is handig voor dingen te meten zoals stappen en nachtrust, beter dan een bulky horloge 's nachts om te doen. Helaas is de ring nog steeds wel echt heel duur.
Pluspunten
- robuust
- kwaliteit
- batterij
- handig voor slaap
Voor mij is de ring heel handig voor het meten zoals slaap en stappen e.d. zelf heb ik namelijk ook een galaxy watch 4 classic, maar die is te oncomfortabel om de hele nacht aan te houden om de slaap mee te meten, dus de ring is een goed alternatief.
Ook voor stappen tellen is het best een handig apparaatje. Omdat ik ook niet altijd de horloge aan heb als ik niet op pad ga, of soms alleen een analoge horloge aan doe, is de ring een goed alternatief voor het tellen van mijn dagelijkse bewegingen.
Wel vind ik het met 449,- euro een duur grapje, dus als je hem niet constant aan hebt, of altijd een smartwatch aan hebt, vind ik het niet waard.
Qua bouwkwaliteit is het een degelijke ring. Ik heb hem zelf nu een maand of 8, en er zitten een paar miniscule krasjes in de toplaag, voor de rest is hij nog helemaal perfect!
Ook de batterij gaat lang mee, met hem de hele dag aan houden zonder horloge, gaat hij bij mij meestal een week mee. Als ik hem 's nachts ook aan hou, dan een dag of 3. Met horloge gaat hij langer mee omdat hij dan een aantal functies, zoals stappenteller, uitzet.