NordVPN NordVPN Standard - 6 Apparaten - 1-jarig Abonnement - PC & Telefoon Download Review

Minkekh Newbie
2 juli 2025, laatste update op 2 juli 2025, 157 views Rapporteer Product gekocht

Als gezin van vier dat fulltime reist, is NordVPN voor ons echt een uitkomst. Je kiest eenvoudig met welk land je verbinding maakt, waardoor we overal ter wereld gewoon NPO of Videoland kunnen kijken – zelfs midden in de jungle, waar ik geen aflevering van Meisjes in de Jungle wil missen.

Voor werk is het ook ideaal, vooral op openbare wifi-netwerken. We voelen ons een stuk veiliger online. En het werkt moeiteloos op meerdere apparaten tegelijk: ik werk op mijn laptop, mijn partner kijkt een serie op de tablet en de kinderen zitten op de iPad.

De installatie op de telefoon was even zoeken. Je moet eerst via de laptop activeren, maar daarna werkt het probleemloos.

Pluspunten

• Hele fijne handige app
  • Meerdere apparaten

Minpunten

• Lastig te activeren via telefoon

Kortom: NordVPN is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en een onmisbare tool om veilig online te blijven met toegang tot je vertrouwde Nederlandse apps en diensten.

Heb jij ook een NordVPN NordVPN Standard - 6 Apparaten - 1-jarig Abonnement - PC & Telefoon Download?