Xiaomi SmartMi Standing Fan 3 Wit Review
30 juni 2025, laatste update op 30 juni 2025, 95 views
Rapporteer
Product gekocht
Stil, duurzaam, handig door accu, functioneel, prettig in gebruik door fluisterstil te zijn en door de natuurbries, het geld waard
Pluspunten
- Heel stil, zelfs op hoogste stand
- Duurzaam, nu 3 jaar in gebruik
- Accu is heel handig
- Natuurbries is heerlijk
- Stuwt ‘s avonds de warmte het huis uit, maar
Na veel wikken en wegen deze ventilator 3 jaar geleden gekocht, toch een flinke uitgave voor een ventilator. Hij is het alleszins waard, niet te vergelijken met een gewone heen en weer herrie ventilator waar je (ik) koppijn van krijg. De fan zorgt voor een prettige koelere omgeving op een hele stille manier en de natuurbries is geweldig, het is een prettige subtiele waai die komt en gaat en de warmte bij je weghaalt.
Afgelopen jaar vergeten hem bij het wegzetten af te dekken, uit elkaar halen om goed af te stoffen was echter een fluitje van een cent.
De app verbinden lukte na raadplegen van internet, het is nog een van de weinige 2,4GHz apparaten in huis, maar gebruik ik in de praktijk niet, de afstandbediening evenmin.
Het is fijn om hem ‘s avonds naar buiten te nemen omdat de ‘tocht’ vliegen en muggen verjaagt, het scheelt echt.
Ik gebruik hem om de warmte het huis uit te stuwen door hem ‘s avonds voor de open deur te zetten, dit helpt om het enkele graden af te koelen, maar het duurt wel een tijdje. Ik heb hiervoor net zijn grote (en nog duurdere ;-)) broer, de Xiaomi Smartmi Air Circulator Fan, gekocht die dat, hoop ik, sneller gaat doen.