Gigabyte X870 EAGLE WIFI7 (rev. 1.0) Review
28 juni 2025, laatste update op 28 juni 2025, 68 views
Rapporteer
Product gekocht
Redelijk goeie prijs voor PCIe 5, waarbij de gpu slot geen lane sharing gebruikt.
Heeft prima VRM voor een ryzen 9.
Ik heb nooit eerder een moederbord gehaald en vond de verpakking een beetje apart. Ik kon de doos namelijk gelijk openmaken zonder eerst een sticker los te hoeven halen, en het moederbord zit niet in een gesloten zak maar een zak waarbij het lijkt alsof die open is geknipt en dan met een stukje plakband aan de achterkant is dichtgeplakt. Als nieuwkomer schrok ik wel een beetje omdat ik, door de manier waarop het ingepakt is, dacht dat het tweedehands was maar dit blijkt, na zoeken op internet, gewoon hoe het hoort. Het bord en de onderdelen zijn verder wel in orde.
Pluspunten
- Goeie VRM
- Pcie 5 voor opslag en grafische kaart
Heeft prima VRM voor een ryzen 9.
De fotos laten de gebieden van de verpakking zien waar ik het over had.