Siemens SN63EX14VE Review
Super vaatwasser met moderne kenmerken. Iets minder robuust dan voorganger.
Pluspunten
Meer dan genoeg instelmogelijkheden Wasresultaat Bestekla (ipv mand) Wifi Optie voor passief drogen
Minpunten
Overdreven design details die ten koste gaan van flexibiliteit Aangegeven duur standaard wasprogramma onrealistisch
Apparaat zelf geïnstalleerd, het was prima te doen. Zaken die mij opvielen c.q. voor mij nieuw waren t.o.v. vorige vaatwasser:
- Bediening via wifi. Een aantal instellingen zijn via de browser aan te passen. Smart opstarten (via internet) mogelijk.
- Bestekla vind ik handiger dan een -mand.
- Bodem onderste korf is helaas niet plat door design bordhouders. Die draaien gemakkelijk omhoog en zijn redelijk lastig om omlaag te zetten.
- Optie om deur automatisch te openen na afwasbeurt, om passief te drogen. Vind ik geweldig.
- Meest gebruikte wasprogramma (eco) geeft duur van bijna 6 uur aan. Klopt gelukkig niet in de praktijk.
- De sledes zijn niet al te robuust. De wieltjes van onderste slede blijven soms haken in de deuropening, bovenste slede raakt soms afgehaakt van de rail.
- Wel overall tevreden mee.
- Bestekla vind ik handiger dan een -mand.
- Wel overall tevreden mee.
Beoordeel deze review: