Xiaomi Redmi Pad SE, 4GB ram, 128GB opslag, geen oplader Grafiet Review
27 juni 2025, laatste update op 27 juni 2025, 161 views
Rapporteer
Product gekocht
Ik gebruik een iPad, mijn vrouw dit apparaat. Omdat zij alleen Ziggo en Solitaire gebruikt, was een voordelig tablet wel genoeg.
Ik gebruik al jaren Poco telefoons, dus via de Mi app met puntenkorting gekocht.
Mijn plus- en minpunten zijn vooral in vergelijking met de iPad, beoordeel dus het op deze wijze.
Pluspunten
- Goedkoop
- Goed scherm
- Genoeg opslagruimte
Minpunten
- Traag starten
- Lastige bediening
- Tekort geheugen
Zoals geschreven, beoordeel mijn oordeel zoals ik het met de iPad (gen. 9) vergelijk.
Wil je een tablet, vind je android bediening prima , dan is deze en vergelijkbare tablets een prima keuze.
Wat mij opviel is dat de starttijd (dus na helemaal uitschakelen) lang is, Vervelend lang, net zo lang als iets oudere android smartfones. Dan wint de ipad. Ik denk dat het komt doordat er te weinig werkgeheugen in zit. Het werkt goed hoor, maar ik houd van snelheid 😀.
Je kunt er verder alles mee, Ben je een android mobiel gewend, dan ga je hier op dezelfde manier mee dooor, m.u,v. Bellen uiteraard …
Zoiets als Casten lukt me ook, tv kijken via de chromecast en de tablet. Nlziet dan wel, want zowel Odidio als Ziggo staan dat alleen toe als je ook een TV kastje hebt, daarna mag je meestal [soms niet gek genoeg 😡] niets zien.
Samengevat: een ipad is voor digibeten gebruiksvriendelijker dan een androidpad. Daarna is dit een budget vriendelijk goed werkend apparaaat, en alleen het minutenlang wachten bij het opstarten is vervelend doch passeerbaar door in standby te zetten.