Indiana Jones and the Great Circle, Windows Review

27 juni 2025, laatste update op 27 juni 2025, 72 views Rapporteer
Product gekocht 0

Deze game valt het hardst tegen van alle games die ik de afgelopen vijf jaar heb gekocht. De game heeft veel last van CG-valkuilen. Er is dus wel veel detail, maar geen willekeurigheid. Dus alle bomen staan exact op een rij. Tafels staan strak tegen de muur. Alles komt extreem "Computer Generated" over.

Pluspunten

• Laatste grafische technieken toegepast
  • Verhaal is leuk en herkenbaar

Minpunten

• Karakters zijn zeer slecht gemodelleerd
  • Omgevingen zijn saai en onnatuurlijk
  • Irritante stem van Harrison Ford continu, overal
  • Mechanics zijn omslachtig en storend

2 van 5 sterren (Slecht)

Spulletjes op de tafels liggen weliswaar wat scheef, maar wel telkens in dezelfde hoek. Characters zijn bedroevend slecht gemodelleerd. Het om de vijf seconden toevoegen van een frase met de stem van Harrison Ford, helpt niet mee aan de verhaalbeleving. Op een bepaald moment kom je in de sixtijnse kapel en gaat de in game camera even rond om te showen. Dat is echt van een belabberd niveau, dat ik even dacht twintig jaar terug in de tijd te zijn gegaan.

Ik vind het onbegrijpelijk dat deze game zo positief is ontvangen. Het artwork is gewoon echt benedenmaats. RTX en Path tracing is leuk, maar het komt gewoon niet tot zijn recht in een omgeving die ongeloofwaardig is.

Dan is er nog de irritatie van de mechanics. Als je een deur wilt openen, moet je eerst op tab drukken om een sleutel te gebruiken. Daarna op E om de deur van het slot te halen en daarna op D om de deur open te duwen. Echt WTF! Ook trappen gebruiken naar beneden toe is onnodig lastig. Vuurwapens, kan je net zo goed niet gebruiken. Welke incompetente sukkel heeft hier "ja" op gezegd? Het is gewoon slecht, irritant en er zijn talloze voorbeelden van hoe het wel moet, dus geen excuus.

Ik raad deze game echt niet aan. De mechanics en de graphics zitten het verhaal, wat mij betreft, zo in de weg, dat ik op 10% gestopt ben. Mijn cijfer: een magere vier.

Heb jij ook een Indiana Jones and the Great Circle, Windows?