Asetek Simsports Forte Wheelbase (18nm) Zwart Review
27 juni 2025, laatste update op 27 juni 2025, 84 views
Rapporteer
Product gekocht
Een goed doordacht product. Gemaakt uit hoogwaardig materiaal.
Pluspunten
- Hoge slewrate
- Hoogwaardig matriaal
- Europees product
- High end
- Samenwerking met Simacube
- Volledig ecosysteem
- Mogelijkheid om product te upgraden
- Quick release
Minpunten
- Duurder dan de concurentie
Nu z'n jaar "proud owner" van Asetek Forte wheel en wheelbase. Ik kan alleen de vergelijking doen met de logitech G29. Mijn eerste bevindingen zijn smooth, gedetailleerd en heel krachtig. Ik heb heb nu echt het gevoel een krachtige machine (zware auto) te besturen ipv een game te spelen. Ik haalde het stuur uit de verpakking en pakte deze op en dacht, ah oke vandaar dat het zo duur is. Je pakt echt kwaliteit op van hoogwaardig materiaal.
(Asetek)
Ik heb gekozen voor Asetek omdat het bedrijf gelijk staan aan mijn wensen. Een Europees (Deens) bedrijf. En dat merk je in hun service. Naast hun support via de website hebben ze ook een Discord server waar je vragen kan stellen. Vaak wordt deze binnen korte tijd beantwoord. Als ze dit niet kunnen sturen ze je door naar hun klantenservice waar je ook snel antwoord krijgt. Ze staan voor een hoogwaardig product. Wanneer er iets niet goed is heb ik alle vertrouwen in dat ze dit voor je oplossen binnen aanzeinlijke tijd. Ze hebben daarnaast voor gekozen om samen te werken met al bekende op de markt, Simacube. Dit heeft mij het vertrouwen gegeven om het product aan te schaffen.