€ 100,80 bij MegaMobile

HP HyperX Pulsefire Haste 2 Pro Review

25 juni 2025, laatste update op 25 juni 2025, 99 views Rapporteer
Product gekocht 0

De Haste 2 Pro is een muis die geschikt is voor kleine handen of liefhebbers van claw- en fingertip grip. Door het kleine formaat voelt de muis aan de zware kant.

De sensor voelt er responsief, en de 2.4Ghz dongle is voorzien van een mooie extensie. De batterijduur is tevens erg sterk. Tot slot zijn er reserveskates inbegrepen die het speelplezier verlengen.

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Sensor
  • Reserveskates
  • Accuduur

Minpunten

• Klein & ...
  • ... Voelt daardoor zwaarder dan dat die is
  • Software is vrij beperkt

Na ongeveer vijftien speeluren in voornamelijk CounterStrike 2 heb ik moeten concluderen dat deze muis niet aan mij is besteedt. Ik geef hier een korte review a.d.h.v. mijn ervaring.

De vorm is vergelijkbaar met die van een razer viper (mini), verschillende Finalmouse modellen of een steelseries aerox 3/ rival 3, en is dus gericht op mensen met extreem kleine handen, een voorkeur voor een extreme claw- of fingertip grip, en alles dat daar tussenin zit respectievelijk. Heeft u middelgrote of grote handen en drukt u de muis graag in uw handpalm dan zult u deze muis hoogstwaarschijnlijk te klein vinden.

Door het kleine formaat voelt de muis met zijn 61 gram zwaar aan. Om een voorbeeld te noemen, is de grotere G-pro X superlight 2 gram zwaarder maar voelt beduidend lichter dan de Haste 2 Pro.

Wél is de bouwkwaliteit uitstekend. Mijn exemplaar had geen kraakjes of plekken waar ik de kunststof behuizing kan indrukken.

Andere positieve punten aan de Haste 2 Pro zijn de sterke accuduur (vooral op 1000hz) en de reserveskates. Ook krijgt u een set griptape bij de muis.

De sensor voelt responsief aan en voldoet aan de hedendaagse eisen van fanatieke gamers. In de software kan liftoff distance worden aangepast tussen 1mm en 2mm. Daarnaast kunt u de DPI presets en verlichting aanpassen. Acceleratie is geen optie in de software.

Heb jij ook een HP HyperX Pulsefire Haste 2 Pro?