€ 2.299,90 bij Dustin

Microsoft Surface Laptop 7 Copilot+ PC - 13,8 inch, Ultra 5 238V, 32GB ram, 512GB SSD, Qwerty, Win 11 Pro, Zwart Review

25 juni 2025, laatste update op 25 juni 2025, 469 views Rapporteer
Product gekocht 0

Goede premium laptop met enorm veel vermogen, goede bouwkwaliteit en geweldige accuduur.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Goede accuduur
  • Sterke performance
  • Stabliteit

Minpunten

• 39W oplader
  • Enkel voor 'Business'

Een zeer premium aanvoelende laptop waar je enorm fijn achter kunt werken. Ik heb deze gekocht om een mix van kantoorwerk (ICT) als wel thuis te gebruiken.
Ik ben zelf een echte Mac user maar merkte dat Windows in sommige gevallen net wat handiger is of zelfs een x64 platform required is, en weet uit vroegere ervaring dat de beste Windows experiences op Surface devices zijn.

De laptop komt met een 39W lader wat an sich prima is gezien de laptop zelf niet meer dan dat zal gaan verbruiken, maar voor even snel opladen is dat wat minder handig. Gelukkig kan je hem ook met USB-C opladen als dat een eis is.

De laptop is eigenlijk bedoeld voor de zakelijk markt only en als alternatief voor consumers zijn de ARM-based devices beschikbaar. Voor mezelf wou ik juist een x64 systeem hebben omdat nog niet alles ARM compatible is, maar heb via een omweg toch deze zakelijke laptop kunnen bemachtigen.

Ik heb hem zelf gespec'd met de Ultra 5 238V, 32GB RAM en 512GB SSD.

Als je deze laptop zou moeten vergelijken met een Apple device, kom je eigenlijk op de meest uitgebouwde Macbook Air uit. Hij is ook vrij licht, maar dat kan in een hoop gevallen ook wel wenselijk zijn.

Heb jij ook een Microsoft Surface Laptop 7 Copilot+ PC - 13,8 inch, Ultra 5 238V, 32GB ram, 512GB SSD, Qwerty, Win 11 Pro, Zwart?