ASUS Zenbook 14 OLED PP156W Review
25 juni 2025, laatste update op 25 juni 2025, 901 views
Rapporteer
Product gekocht
Ik heb deze laptop gekocht voor mijn opleiding IT Expert, waar ik vaak werk met virtual machines, programmeren en multitasking. De laptop is snel, stil en licht, en het OLED-scherm is prachtig. Ideaal voor dagelijks intensief gebruik.
Pluspunten
- Snel
- Stil
- Licht
- Mooie metalen behuizing
- Stevig
- Heel mooi beeld
Minpunten
- Kan soms warm worden als je m laad en op een tafel hebt
- RAM gesoldeerd dus kan niet worden uitgebreid
Ik gebruik de ASUS Zenbook 14 OLED PP156W ongeveer een jaar voor mijn opleiding tot IT Expert, waarbij ik dagelijks met meerdere virtuele machines, code-editors en andere zware applicaties werk. Deze laptop presteert verrassend goed: hij is zeer snel, blijft fluisterstil tijdens normaal gebruik, en is door het lichte gewicht makkelijk mee te nemen.
De bouwkwaliteit voelt premium aan dankzij de stevige metalen behuizing, en het OLED-scherm is echt een genot om naar te kijken – kleuren zijn levendig en zwart is écht zwart. Ideaal voor zowel werk als ontspanning.
Een klein nadeel is dat de laptop wat warm kan worden tijdens het opladen, vooral als hij op een vlak oppervlak staat. Ook is het RAM-geheugen gesoldeerd, wat betekent dat je het niet later kunt uitbreiden. Toch wegen deze punten niet op tegen de vele voordelen.
Al met al een uitstekende laptop voor studenten en professionals die kracht, draagbaarheid en schermkwaliteit belangrijk vinden.