HP 480 Comfort Bluetooth Review
18 juni 2025, laatste update op 18 juni 2025, 90 views
Rapporteer
Product gekocht
Op een nieuwe laptop werkten mijn RF muizen niet. Haperden. BT leek de oplossing en dat bleek ook zo te zijn.
De HP480 muis is wat aan de kleine kant maar dat heeft ook voordelen. Gemakkelijk mee te nemen en bedienbaar. De knoppen aan de linkerkant storen niet. De muisknoppen zijn van een fantastische kwaliteit, als je gevoel voor deze muis ontwikkelt kun je met heel kleine bewegingen heel precies je werk doen.
Pluspunten
- Ligt echt goed in de hand
- inderdaad heel zachte muiskliks
- nauwkeurig
- geen last van RF verstoring
- geen RF dongel nodig
Minpunten
- als je met 2 verschillende muizen werkt is het steeds overstappen
- prijzig tov een RF model
Op mijn W10 computer werkte ik zonder storingen en naar tevredenheid met de Hama muizen van Action voor onder een tientje. Maar de nieuwe HP W11 laptop met thunderbolt .. alle RF muizen gaven storingen en haperden. Ik weet niet waarom maar BT leek me de oplossing. Dat blijkt voor dat probleem inderdaad een oplossing, maar vreemd genoeg lukte het iemand in de buurt om de besturing van mijn HPmuis over te nemen.. raar. BT uit en weer aan, opnieuw koppelen en voorbij. Ik was eerst bezorgd over de gevoelige zijknoppen maar bij normaal gebruik raak je die echt niet per ongeluk aan. Je schuift met je duim op de linker onderrand. Prima. Enige nadeel: met meer computers met verschillende muizen moet je steeds weer even wennen. Oplossing: meer HP480 muizen kopen. Denk ik nog even over.