Ter vervanging van mijn G502 Prometheus Spectrum en dit is toch echt wel een heel stuk beter. De free-scroll is een stuk beter dan de halfbakken implementatie op de G502 (zeker gezien ik eerder de MX Master 2S en 3 gewend was). De muis is lichter en de de glides zijn zijn gladder dan die van de G502, wat misschien als nadeel heeft dat ze eerder slijten?
Oh en geen dubbel click meer, wat ik sinds het begin bij de G502 heb gehad en wat langzaam erger werd.
Ik zat eerst te denken aan een wireless muis, de Keychrone M6 4k (een van de weinige lichte wireless game muizen met free-scroll). Die heb ik nog liggen om te testen, maar wellicht is dat een leuke vervanging van mijn MX Master 3; maar gezien de kabel van de Basilisk V3 zoveel beter is, en de hele muis lichter is en beter glijdt is dat misschien niet meer nodig.
De open source Razer drivers zijn prima. Ik kan de kleuren en DPI goed instellen en is geen CPU hog vergeleken met veel Windows drivers voor toetsenborden en en muizen. Ik wil geen vingers wijzen, maar Logitech en met name Corsair hebben minder fijne implementaties; en wat ik hoor van Razer ben ik blij dat ik op Linux zit.
Verder dan DPI en led kleuren ben ik nog niet gegaan in de drivers, maar als ik bijv. macro's zou missen dan kan ik die altijd nog zelf schrijven in Linux