Re-load Powerbank 18 watt | 10.000 mAh Review

9 juni 2025, laatste update op 9 juni 2025, 93 views Rapporteer
Product gekocht 0

Gekocht n.a.v. de review op Tweakers.
Prachtig voorbeeld van goedkoop is duurkoop. Heb hem slechts 1x kunnen gebruiken en is nu kapot. Dit soort troep is echt een aanslag op het milieu.

Pluspunten

• Voelt robuust in de hand
  • Aansluitmogelijkheden
  • Display

Minpunten

• Na éé keer gebruiken kapot
  • Lomp
  • Lage interne kwaliteit

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Gekocht n.a.v. de review op Tweakers.

Heb jij ook een Re-load Powerbank 18 watt | 10.000 mAh?

Wanneer iets mis gaat, dat kan altijd een keer gebeuren, is het vervolg ook wel belangrijk.
Hoe was de garantie afhandeling? Kreeg je het betaalde bedrag terug of een nieuw exemplaar?

Ik heb zelf een nog goedkopere powerbank, 5 euro voor 10.000 mAh. maar die werkt al jaren probleemloos.
Het hoeft dus niet altijd aan de lage kostprijs te liggen dat iets niet goed werkt. :)
Garantieafhandeling is prima, kreeg gewoon mijn aankoopbedrag terug.
Kijkend naar andere reviews ben ik overigens niet uniek in mijn ervaring. Het zou Tweakers sieren om hun Powerbank-aanbeveling te rectificeren en dit onbetrouwbare wanproduct product eruit te halen.
Het valt hier inderdaad op dat de helft van de reviews negatief is met eigenlijk allemaal een defect.
Wel goed dat je het bedrag terug kreeg. Was dat bij Bol of bij de Action?

Ik heb zelf een 5 euro lader van Re-load van de action met TuV keurmerk, die werk gelukkig nog goed.
Jammer dat die powerbanks dus vaker uitval hebben dan je mag verwachten...
Het product lijkt inmiddels nergens meer verkrijgbaar, beide varianten zitten ook niet meer in het Action assortiment. Ik denk dat ze zelf inmiddels ook doorhebben dat het product slecht was.