€ 324,- bij HiFi Klubben

Bowers & Wilkins Px7 s3 (Zwart) Review

26 mei 2025, laatste update op 26 mei 2025, 66 views Rapporteer

Prima product voor de bovenkant van de markt.

Pluspunten

• Comfortabel
  • helder geluid

Minpunten

• App onvolledig

De afgelopen weken heb ik de nieuwe koptelefoon van Bower & Wilkins intensief gebruikt, en dat heeft een erg goede indruk achtergelaten. De koptelefoon wordt geleverd in een stevige, praktische hoes waarin je hem veilig kunt opbergen, ideaal voor wie vaak onderweg is.
Het ontwerp is stevig en de materialen voelen luxe en duurzaam aan. Dat wekt direct vertrouwen in de levensduur van het product en geeft mij het gevoel een verantwoorde keuze te hebben gemaakt.
Omdat ik regelmatig reis, gebruik ik de koptelefoon vaak langdurig achter elkaar. Tijdens het luisteren naar muziek, podcasts of het kijken van films en series, zijn comfort en geluidskwaliteit voor mij cruciaal. Deze koptelefoon zit prettig zonder onnodige druk op de oren, levert consistent helder geluid, ongeacht het platform dat ik gebruik en houdt omgevingsgeluid opvallend goed buiten.
Ook de batterijduur is goed. Al met al is dit een koptelefoon die op alle vlakken boven gemiddeld is en in zijn prijsklasse zeker tot de top behoort. Een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en comfort.

Heb jij ook een Bowers & Wilkins Px7 s3 (Zwart)?