Doom The Dark Ages, Windows Review
26 mei 2025, laatste update op 26 mei 2025, 133 views
Rapporteer
Product gekocht
doom 2016 en alle andere dooms vanaf 1990 zijn 100x leuker
Minpunten
- saai
- doom 2016 is vele malen mooier en scherper
- rayracing oogt nep
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Als groot liefhebber van de doom serie sinds de eerste doom in de jaren 90 keek ik erg uit naar dit deel.
Maar bij dit deel heb ik voor het eerst dat ik me moet dwingen om het te spelen. Het is niet dat het slecht is maar er zit geen ziel in. De graphics gaan wel, maar ik had meer verwacht van raytracing. Er is iets waar ik mn vinger niet op kan leggen maar doom 2016 is lekker scherp en mooi om naar te kijken. Doom Dark Ages daarentegen is minder scherp alsof de grond door ai in elkaar is gezet het lijkt wel maar er klopt iets niet aan. Bovendien lijkt alles plastic achtig alsof erover een emmer water overheen is gegooid wat veel teveel reflecteert en dat begon te irriteren.
Net nog eens doom 2016 opgestart en dat voelt meteen 100x leuker dan doom 2025 en 10 x mooier / scherper.
En verder qua spel ik vond het al snel saai ik heb me een paar keer gedwongen om het te spelen maar ben er wel klaar mee nu.
Ik had het geluk gehad het spel niet op voorhand heb kunnen kopen maar via de pc gamepass hebben kunnen spelen daardoor heeft het me maar 11 euro gekost.
Als je het spel wilt kopen omdat je doom altijd geweldig vond zou ik je eerst aanraden het te proberen via gamepass.
ps wat betreft RT ik heb nog eens RTX Quake 2 opgestart en zelfs daar lijkt de RT al veel realitischer en zelfs aan dat spel had ik al meer plezier in 5 minuten dan alle tijd in DA