Gigabyte AORUS Waterforce X II 360 Review
25 mei 2025, laatste update op 25 mei 2025, 97 views
Rapporteer
Product gekocht
Ik heb de Gigabyte AORUS Waterforce 2 gekocht voor mijn Ryzen 9 9950X3D, en ik ben tot nu toe zeer tevreden. De doos werd compleet en zeer netjes verpakt geleverd. Alles zat stevig vast en was goed beschermd. Wat mij direct opviel, was hoe eenvoudig de installatie verliep. Dankzij het magnetisch bevestigingssysteem voor de fans was de montage erg snel en zonder gedoe.
Bovendien is het een groot voordeel dat alle drie de fans via één enkele kabel aangesloten kunnen worden – dit maakt het kabelbeheer veel overzichtelijker. De koelprestaties zijn uitstekend; zelfs onder zware belasting blijft de CPU op een veilige temperatuur.
Het enige minpunt is de prijs. Het is zeker geen goedkoop product. Maar als je op zoek bent naar kwaliteit en betrouwbaarheid, is het wat mij betreft elke euro waard
Pluspunten
- Hoge kwaliteit
- Eenvoudige installatie
- Weinig kabelbeheer nodig
- LCD Scherm
- Hoge mate van maatwerk
Ik gebruik de Gigabyte AORUS Waterforce 2 samen met een Ryzen 9 9950X3D, en mijn ervaring tot nu toe is zeer positief. De verpakking was volledig en alles zat stevig en netjes in de doos. De bijgeleverde handleiding is zeer duidelijk en helpt goed bij elke stap van de installatie.
Een van de handigste aspecten is het magnetische montagesysteem van de fans. Je klikt de fans met magneten eenvoudig aan elkaar vast – geen gedoe met schroeven of lastige montage. Vervolgens sluit je ze aan met slechts één kabel, die zorgt voor stroomvoorziening en RGB-controle via de software. Dit maakt het kabelbeheer erg eenvoudig en netjes.
De koelprestaties zijn uitstekend. Zelfs onder zware belasting blijven de temperaturen van de CPU stabiel, waardoor je zonder je zorgen te maken over oververhitting zorgeloos kunt gamen – zelfs bij veeleisende games en workloads met de 9950X3D.
Wat dit product verder bijzonder maakt, is het instelbare LCD-scherm op de pompunit. Je kunt er gemakkelijk een eigen afbeelding, video of GIF op weergeven, wat zorgt voor een unieke en persoonlijke look. Samen met het strakke, moderne ontwerp ziet het geheel er zeer premium uit.
Het enige echte nadeel is de prijs. Het is een duur product, maar als je op zoek bent naar topkwaliteit, uitstekende koeling en mooi design, dan is deze AIO absoluut een aanrader