€ 59,95 bij HomeWizard

HomeWizard Energy Display Review

22 mei 2025, laatste update op 22 mei 2025, 108 views Rapporteer
Product gekocht 0

Een product dat alleen bestaansrecht heeft omdat het een manier van laten zien heeft die de app niet kan.
En het vrij goedkoop is.

Heeft anders dan het bovenstaande praktisch gezien geen toegevoegde waarde.

Zou de app dit kunnen dan verkoopt men geen enkel exemplaar meer.

Heeft hoog geek-gehalte, beter opbergen als je bezoek krijgt. Op z'n plaats in de meterkast voor snel overzicht.

Pluspunten

• Goedkoop
  • geen telefoon nodig
  • Toont een overzicht dat in de app niet zo overzichtelijk kan worden samengesteld
  • niet duur

Minpunten

• weinig meerwaarde t.o.v. app
  • kan alleen staan, niet worden opgehangen of plat tegen muur worden bevestigd.
  • heeft stroom van usb nodig

2 van 5 sterren (Slecht)
En het vrij goedkoop is.

Heeft anders dan het bovenstaande praktisch gezien geen toegevoegde waarde.

Zou de app dit kunnen dan verkoopt men geen enkel exemplaar meer.

Heb jij ook een HomeWizard Energy Display?

Totaal oneens met jou comentaar, ik heb hem dus onder de tv staan op een kastje, waardoor de mensen in mijn huishouden zich ervan bewust zijn wat en wanneer ze verbruiken. Bv de kids die lang douchen met gas, tot de tv aanlaten als ze niet kijken tot de vrouw de was en of de vaatwasser aanzet als er flink word teruggeleverd. Maar ook voor mij een jaaroverzicht maken, heb dan ook het 1 euro abb.
En..... al veel kWh's en m3's bespaard sinds je de HomeWizard Energy Display hebt?

Hoeveel euro's zijn dat?

Minder lang douchen en de vaatwasser aanzetten als de zon schijnt kan ook zonder deze display.

Zoals ik al aangaf, als de app iets meer functies zou hebben, bijvoorbeeld een notificatie als er veel export is, dan heeft deze display weinig bestaansrecht meer.
Ehhh ik heb alle maar dan ook alle notificaties uit staan op mijn mobiel, lekker rustig snapje.
Je kan selectief zijn met notificaties net zoals mijn telefoon niet voor iedereen rinkelt. Alles uitzetten kan, is jouw keuze maar verder geen argument in deze discussie.