€ 274,55 bij Galaxus
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

ASUS TUF Gaming Z890-PRO WIFI Review

22 mei 2025, laatste update op 22 mei 2025, 149 views Rapporteer

Ik ben heel enthousiast over dit mooie moederbord van ASUS. Uitgevoerd in wit vind ik het er extra mooi uitzien in mijn desktop kast. Het moederbord heeft veel aansluitingen wo. 4x M2-interface (1x PCIe 5.0 x4, 4x PCIe 4.0 4x). Ik kan daardoor moeiteloos 2 SSD disks en mijn nieuwe ASUS RTX 5080 kwijt. Goede prijs/kwaliteit verhouding en wat mij betreft een aanrader.

Pluspunten

• Goede kwaliteit
  • Makkelijke installatie
  • Mooi ontwerp
  • Intel LGA 1851
  • Wifi 7

Minpunten

• Geen

Beoordeel deze review:

Heb jij ook een ASUS TUF Gaming Z890-PRO WIFI?

ik heb dit moederbord ongeveer een jaar nu en het geheugen ondersteuning is echt heel goed ik heb zelf 8400 mhz skill en een vriend van me draait op 8800 mhz skillen met dit moederbord het draait echt heel snel en stabiel en je m2 worden zeer goed gekoelt je heb genoeg om aan te sluiten en het is echt heel erg mooi om te zien kwa moederbord
je heb 4 pci-e gen 4 aanstuitingen en 1 gen 5 pci aan sluiting en dat is echt handig het geluit op het bord is ook goed ik heb echt heel erg veel plezier van dit bord en het is echt de moeite waard om dit te kopen hier heb je echt heel erg veel aan met dit bord heb je geen gedeelde pci-e lanes dus je heb alles op vol vermogen