LG Optimus One P500 Zwart Review

14 februari 2011, laatste update op 14 februari 2011, 147 views Rapporteer

Goed toestel met Android 2.2 erop geinstalleerd. Het omhulsel is van anti-slip. Dus je laat hem niet makkelijk vallen en ligt goed in de hand.
Het bereik is het enige dat een beetje tegenvalt. Ik werk ergens in Brussel waar het bereik beperkt is en met mijn vorige telefoon (Nokia) kon ik er net bellen en momenteel net niet. (oorzaak ligt grotendeels bij het netwerk dan aan de telefoon enkel was de ontvanger van Nokia naar mijn mening *iets* krachtiger.
Momenteel nog geen seconde spijt gehad van mijn aankoop. In één woord je kan er alles mee.

Het enige jammere tot nu toe is dat ik nog geen gratis software gevonden heb om google docs te bewerken. (er is al wel betaalde software) maar het lijkt me een kwestie van tijd dat google zelf met een oplossing afkomt. Maar nogmaals dat is voor alle Androids en niet specifiek voor deze telefoon.

Heb jij ook een LG Optimus One P500 Zwart?