€ 172,76 bij Amazon.nl Marketplace

Fractal Design Terra Jade Review

17 mei 2025, laatste update op 17 mei 2025, 72 views Rapporteer
Product gekocht 0

Na 20 jaar geen desktop meer gehad te hebben maar op een laptop te gamen, toch weer terug gegaan naar een desktop. Wel eentje die past en niet mistaat in de woonkamer.
Op zoek naar een kleine kast met de kleur groen kwam ik al gauw op de Fractal Terra uit.

Het is een goede kast die meteen degelijk aanvoelt. Omdat je op de bodem en voor/achter plaat na zo alles demonteert is het bouwen erin enorm gemakkelijk, de meegeleverde riser cable voor de GPU maakt dit ook simpel, deze zit er ook al goed in.

Eenmaal af: dit is de mooiste en beste PC die ik ooit gehad heb! Ik heb 0,0 spijt van mijn aankoop.

Pluspunten

• voelt premium
  • degelijk
  • makkelijk in te bouwen

Minpunten

• geen power lampje
  • weinig koelings mogelijkheden

Wel mijn advies:
1 - kijk youtube filmpjes van een paar mensen die hier al een build in hebben gemaakt voor je je onderdelen koopt en stem hierop af qua afmetingen.
2 - Koop een voeding van 125 x 100 cm, en niet 125 x 125 zoals ik want dan krijg je er geen bottom fam meer in. Gelukkig wordt mijn systeem niet zo warm, en gezien het kastje waar die van mij in staat kon hij er ook ngo onder, maar het past gauw niet in deze kast. Tevens bij deze maat voeding kan je nog eens een kabel vervangen of bijplaatsen indien nodig zonder hem eruit te hoeven schroeven.
3 - sluit je kabels tijdig aan.

Heb jij ook een Fractal Design Terra Jade?