Sony WF-C710N (Zwart) Review
13 mei 2025, laatste update op 13 mei 2025, 109 views
Rapporteer
Product geleend
Goede oordoppen voor de prijs die je betaalt. De oordoppen hebben goed geluid, een beter dan verwachte noise cancelling, zijn makkelijk te bedienen en ik vind ze er goed uitzien. Enige minpunt vind ik zelf dat de case ietwat goedkoop aanvoelt. Ondanks dit puntje, kan ik eenieder deze oortjes aanraden voor deze prijs of bij een aanbieding.
Pluspunten
- Noise Cancelling
- Meerdere apparaten connecten
Minpunten
- Case voelt beetje cheap aan
Verschillende oordoppen geprobeerd en gehad, maar dit zijn gewoon toppers voor de prijs! Geluid is goed, vind het ontwerp mooi, verbinden (met twee apparaten tegelijk) gaat makkelijk en batterijduur is meer dan goed voor mij,
Allereerst komen de in-ears in een mooie compacte doos. De oordoppen zitten goed in het oor vast, maar voel je wel een beetje zitten. Voor het luisteren van muziek/geluid van filmpjes of clips zijn de oortjes ideaal. Voor bellen vind ik ze ook goed werken. Als er wind langskomt, kan dat wel ruis opleveren waardoor je minder goed te horen bent voor de ander. Dit is echter iets wat ik tot nu toe ook bij mijn eerdere oordoppen heb ervaren.
Verder kan je ook de bijbehorende app van Sony downloaden waarin je de instellingen kan wijzigen van de equalizer enz. Voor mij is dat iets wat ik 1 keer instel en niet meer naar kijk. Desalniettemin maakt dit alles (samen met de bediening van de oordoppen) het gebruiksgemak erg goed en kan ik deze oordoppen wel aanraden.