€ 789,- bij Paradigit

ASUS Prime GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 OC Edition Review

zigla_tweakers Newbie
9 mei 2025, laatste update op 2 juni 2025, 43 views Rapporteer

ASUS Prime GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 OC Edition

Ik ben erg blij met deze videokaart. Hij is makkelijk te overklokken tot RTX 5080-niveaus. Hoewel hij wat prijzig is, maakte de toevoeging van een game en een voucher door Asus het een aantrekkelijke deal. De prestaties in games zoals [voorbeeldspel] zijn uitstekend, en ik heb geen problemen ondervonden.

Pluspunten

• Super snel
  • Stille modus
  • Makkelijk te overklokken
  • Hoge kwaliteit

Minpunten

• Prijs

Ik aarzelde om zoveel geld uit te geven aan een kaart, maar uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en de 5070TI gekocht. Ik was onzeker over het uitgeven van zoveel geld aan een videokaart, maar na het zien van de resultaten van mijn gameprestaties ben ik er zeker van dat ik minstens drie jaar AAA-games kan spelen op mijn systeem (3440x1440 monitor). De kaart is duur, maar de promotie van Asus waarbij een game en een voucher werden toegevoegd, maakte het iets minder pijnlijk.

Met behulp van GPU Tweaker 3 van ASUS kon ik snel drie modi instellen: OC (standaard overklokken), Stille modus (zeer stil en energiezuinig) en ik heb een modus gecreëerd die maximaal presteert wanneer dat nodig is, waarbij ik de prestaties van een RTX 5080 bereik terwijl de temperatuur onder de 70 graden blijft. Tot nu toe ben ik super blij met de aankoop en blij dat ik voor 16GB VRAM heb gekozen, zodat het toekomstbestendig is en ik me de komende 3 tot 5 jaar geen zorgen hoef te maken.

Heb jij ook een ASUS Prime GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 OC Edition?