Als deurbel doet het 't minimale wat je er van verwacht:
1) iemand drukt op de deurbel
2) binnen gaat er ergens een plingel af
3) de app toont dat er iemand voor de deur staat en er is video en audio
Wat me pas achteraf duidelijk werd is dat je de bel echt nergens anders mee kan connecten (zonder dat je het ding moet open schroeven en zelf gaat lopen tweaken met relais en solderen

Ik had twee WIFI-Chimes (1 gekregen) én een Homestation. Ik dacht dat ik daarmee 3 bellen in de huiskamer, garage en boven zou kunnen hebben. Maar je kunt niet de Homebase én de Chimes samen laten afgaan als er aangebeld wordt. Je kunt er maar 1 kiezen die geluid gaat maken.
Er is ook geen mogelijkheid om, via de Homebase bijvoorbeeld, een externe trigger aan te roepen.
Het systeem is echt super beperkt. Technisch zou het dit allemaal wel kunnen, maar de features ontbreken gewoon in de software. Een flinke tegenvaller.
Daarnaast is het terugkijken van opnames ook lastig. Het gaat dag voor dag, je hebt geen filters om bijvoorbeeld enkel auto-bewegingen te tonen en de rest te negeren. Er wordt flink geadverteerd dat de Base v3 A.I. heeft en slim is, maar dat is dus ook een flinke tegenvaller. Qua hardware is dit allemaal prima, degelijk en makkelijk te connecten. Maar qua softwarefunctie is dit ver ondermaats. 2 sterren.
Tips voor een systeem wat beter is zijn erg welkom.