ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition 16GB GDDR6 Review
8 mei 2025, laatste update op 8 mei 2025, 231 views
Rapporteer
Product gekocht
Ik heb deze ASUS prime gekocht voor een SFF Build in een fractal terra. Daar is deze kaart perfect voor vanwege zijn 2.5 slots breedte (geld voor alle prime kaarten denk ik).
Ik heb hem momenteel even laten draaien met een aantal games en tot nu toe ben ik er best tevreden van.
Hij is goedkoper geprijsd als een 5070TI maar nog 100€ goedkoper zou perfect zijn (+-700€ ipv 799). Voor sommige games scheelt de performance maar een paar fps, voor andere zoals wukong best wel meer.
Tot nu toe is hij best stil en ik heb geen last van coil whine. Ik ben blij en zal vooral genieten van deze kaart de komende jaren (hopelijk).
Pluspunten
- Compact (2.5 slots) perfect voor in een SFF Case
- 16GB VRAM
- Stil
Minpunten
- Iets te hoog geprijsd
- Ray tracing efficiency valt ietswat tegen.